Saturday, 10 January 2015

Blog Walking ; Jalan-Jalan Cari Makan

Aku tercari cari tempat makan yang best.. Program "Jalan-Jalan Cari Makan" kat TV3 tu memang jarang sekali lah tengok sebabnya hari Ahad - hari ahad biasanya keluar berdating  dengan en suami & anak. Kalau  ade kat umah pun, time tu tengah sibuk cuci kain dan masak memasak. So memang tak ade sangat peluang keemasan nak tengok cite tu..

Thus, aku pun tanyalah kat pakcik google trmpat makan yang best. And aku terjumpa blog ni "jalan jalan cari makan". Maklumat lengkap, siap ade gps coordinate lagi di bagitau. So, lepas ni, senang la nak cari tempat makan, click je blog tu terus drive ke meja makan...

21 comments:

  1. TQ for sharing..
    Saya pun takde masa nak tgk rancangan tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy ziyyad : kan .. susah nak cari masa nak tgk rancangan tu. So that blog really help us =)

      Delete
  2. skrng semua blh cari guna online je kan..heeee
    baguss2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik ecah ; senaNg kan.. ? Segala-galanya kini di hujung jari=))

      Delete
  3. ehh, ada ye blog tu.. tq..tq.. kami laki binik suka cri makan dr shopping..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizztina ;sama la kite.. saya pun suka cari tempat makan.. shoppinh shopin ni online je, malas nak bersesak ngan orang. Hehe

      Delete
  4. nampaknya kalau sis JM dalam keadaan buntuk cari kedai mkn boleh gak terjah blog nih

    ReplyDelete
  5. pernah makan kat sini... sedap juga makanan dia... kalau kalau ternampak orang mirip2 macam ai kat sini tu tegur2 lah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib; kedai makan mana? Banyak kedai makan kat dlm blog tu, yang mana 1?

      Delete
  6. Replies
    1. Dkna ; senang kan nak cari tpt makan , bw je ke situ

      Delete
  7. Sediakan aje duit dan pilih yg mana satu ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak zakie , betuuuulll sedia je duit

      Delete
  8. assalam...bestnya jalan2 sambil cari makan hujung minggu ya...

    ReplyDelete
  9. tenkiu tenkiu seb share... saya memg suka makan..hehe.. so pasni lg pjg lah kaki melangkah :-)

    ReplyDelete
  10. lepas ni mudah la nak jalan-2 cari makan..terima kasih atas perkongsian ni... boleh la jalan2 cari makan

    ReplyDelete
  11. Paridah ; tq follow kite.. cari makan sebab nak mengisi perut yg lapar. Hehe

    Norsalihah ; u r most welcome dear

    Cinta hati lina;u r most welcome.. lepas ni boleh la bwk famili gi jalan2 cari mkn

    ReplyDelete
  12. Menarik. Boleh jengah blog tu nanti bila nak tukar selera :)

    ReplyDelete
  13. sy tk tau pon ada blog JJCM nih...nice sharing hihiihih

    ReplyDelete
  14. Memang tak berasap laa dapur nampaknye... He He He...

    ReplyDelete