Monday, 2 February 2015

Hari Wilayah

Macam cantik je kasut tu

Selamat Hari Wilayah u all untuk warga Wilayah Persekutuan. Cuti ni aku tak travel mana-mana, so kami anak-beranak lepak kat Alamanda, Putrajaya je. Tujuan utama ke Alamanda, actually nak ke MPH. A book store is a place where I releasing my stress. Aku rasa aman damai bila kat dalam book store walaupun tak beli apa-apa. 

Me and my precious baby girl

Finally, aku beli gak buku ni lepas dah lama usha. Patutnya, dah lama kene grab buku ni. Actually, aku nak beli No.2 jugak, tapi kat MPH Alamanda belum ada lagi.

Lastly, beli marinated chicken ni sebab malam ni aku malas nak masak


Esok cuti lagi kan? Ke mana pula kakiku melangkah ?? Biarkan waktu yang menentukan..

Anyway, terima kasih sebab baca entry ni =))  Selamat bercuti u'oll

24 comments:

  1. sy duduk umah jer cuti nih...hehehe...mcm mls lak nak kuar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu dah malas... Apa pon malas.. He He He...

      Delete
    2. SS...betul....mmg dasar pemalas kan...hahahahh

      Delete
  2. Saya pun duduk rumah je. Tak jalan-jalan hari ni. Rasanya esok kot baru plan nak ambil angin luar :)
    Comel FL dengan headband tu err,..betul ke istilah saya guna ni, dp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah, betul la istilah tu.. headband

      Delete
  3. Salam... diagnosis tu cerita pasal apa yer? kenapa ramai orang suka sangat nak beli... saya ketinggalan sikit pengetahuan pasal ni... boleh tolong?

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib , diagnosistu novel (koleksi cerita2 pendek) pasal kehidupan seorang doctor.. And yang tulis novel ni pun doctor jugak

      Delete
  4. My fav place... Kedai buku... Hi hi hi...

    ReplyDelete
  5. setelah merasai kesesakan manusia di ioi city mall CT rasa lebih prefer alamanda. lebih tenang dan manusia pun tak ramai.. x apalah santai pun dari kena sempit2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT, betull IOI city mall sangat sesak, saya pun tak suka pergi situ. huhu

      Delete
  6. nani pulak dok tercari cari lagi buku diagnosi tu. harri tu out of stock.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inani , selalu habis stock kan buku tu.. saya pun baru je dapat ni.. yang no.2 pun tak dapat lagi

      Delete
    2. Kalu cari kat kedai basikal memang tak jumpa Cik Nur Inani... He He He...

      Delete
  7. ha'alah...buku diagnosis..mesti menarik, itu sbb intan beli kan..kongsi lah sikit nanti

    psst : si kecil tu baik je...tak de nk mengamuk ye...diam je dia..cam nk cubit2 pipi tembam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, InshaAllah nanti bila intan ade masa, saya buat review k. FL tu suka duduk dlam poket kangaroo tu. kalu duduk dalam stroller, bukan main tak leh duk diam sebab dia tak suka duk dalam stroller

      Delete
    2. JM.... Kalu nak dera anak orang... Ajak SS sekali... He He He...

      Delete
  8. cntik la wrap tuuuu.. iols bru nk berjinak² dgn bw.. nt klu jumpa kt alamanda, lelambai la ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz tina.. come on, memang best tau bw.. plus my gurl tak nak duduk dalam stroller, jadi bw menjadi penyelamat.. senang mummy, handsfree.. InshaAllah , kalau jumpa saya lambai

      Delete
  9. Jalan-jalan bawak si kenit.
    Selalunya lepak baca buku sekali tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr shikin, dulu masa x ade anak, lepak la bace buku tapi skrang dah ade anak, tak sempat dah nak bace buku kt dlm tu.. jadinya, hanya mampu tengok jer, beli dan balik

      Delete