Tuesday, 16 June 2015

Baby's Food : Animal Pasta

 
Animal pasta ni aku beli atas suggestion dietitian yang aku jumpa hari tu. [Boleh Baca kat sini untuk post tu]. Lepas jumpa dia, aku terus pergi Cold Storage cari benda alah ni. Mana tau , FL berminat dengan food lepas tengok animal yang kiut-miut ni.... Aku beli jenama Organ ni..Vegertable Pasta. Alhamdulillah, FL suka ... Sebab Nampak pelik kan shape die tu...
 
 
Try la cuba bagi kat anak korang. More fun.....
[Credit Pakcik Google for the picts]

10 comments:

  1. Replies
    1. eny.. kiut kan..rasa macam saying pulak nak makan sebab kiut sangat. hahaha

      Delete
  2. wahh..saya excited ni nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis.. nanti bila dah buat pasta untuk anak, share la nanti k..

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Eh.. betullah DP nampak menarik. Kakak tengok dah macam mould utk buat biskut. Budak-budak mestilah suka. Cte-cute kan:)

    ReplyDelete
  5. rasa sayang nk makan sbb cantik

    ReplyDelete
  6. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Get Rid Of 15 Pounds in Just 21 Days!

    ReplyDelete