Wednesday, 8 July 2015

Nasi Arab by Blogger Eny Abdullah

Semalam ada member dari Group mengaji dalam whatsapp hantar gambar ni...." Macam pernah tengok gambar ni" bisik hati kecilku.. Hehe

(I don't have FB account).. Member tu dapat resipi nasi Arab tu dari FB, ada orang share.. Kelaasss gitu kak Eny, resipi akak dah jadi viral...hehe

So, apa lagi.. dah jadi viral kan resipi ni, jom kite pakat buat Nasi Arab paling simple ni...tq kak eny

15 comments:

  1. haah simple kan.. dah copy resepi ni..tq juga blogger eny share resepi simple ni... mudah dan cepat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti jangan lupa buat tau lina nasi arab ni..

      Delete
  2. Semalam baru mkn nasi arab..tp tau2 jela sekali mkn dah 50++..so bile dah ada orang yang sudi share resepi ni haruslah cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. memang mahal nasi arab ni kalau makan kat restoren arab

      Delete
  3. salam ramadhan, hee sy pon selalu follow blog cik kak eny yg ohsem ttg photography dan makanan/masakannya ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. kan.. terliur tengok gambar-gambar makanan kak eny

      Delete
  4. nasi arab ni laku lebih time posa..

    ReplyDelete
  5. si Eny tu mmg marveles..pandai masak...cari je nak masak ape? semua resipi di kongsi dalam blog...gambar semua cantik..mmg memikat

    ReplyDelete
  6. Waa....nasi arab...mcm mnarik...tp sy xbape menghayati sgt nasi arab..hehhe..papepun thniah pd eny.... sonok tgk gmbr yg dia amik ...cantik

    ReplyDelete
  7. maigad ! my weakness.. nasi arab !! tender ciken meat.. arrrh !.
    nak makan nasi araaaaab.. nak makan nasi arab !!

    ReplyDelete
  8. Ishh mcm dah lama tak mkn nasi arab...dapnya

    ReplyDelete
  9. sedapnya nasi arab ni...kita selalu jugak try2 resepi dari kak eny ni...best2 :D wiken ni nak buat la.... bestnya!

    ReplyDelete
  10. Kalau pergi blog Eny memang akan meleleh air liur!

    ReplyDelete
  11. Nasi arab ekin suka tapi ada satu kes melibatkan talian kekeluargaan buat ekin kurang dah nk nk sentuh dia

    ReplyDelete
  12. heheheh baru perasaan post ni.. thanks sharing

    ReplyDelete