Thursday, 13 August 2015

Custom Made Sticker

As I am a planner addict, the stickers really helps me in decorating my planner.. Thus, I do need to customize those stickers 'coz it is hard to find in store... So, aku tempah custom made sticker ni dari sorang kawan kat instagram, kawan geng "planner addicts" jugak... Dia ada jual custom made sticker ni, dia buat sendiri as her part time business..
 
Aku nak buat sendiri??? hampeessss.. lebih baik aku gi lipat baju yang bertimbun-timbun tu dari duk buat sticker ni.. Apa yang senang, yang ada jual, beli jer... "Tak yah nak susah-susah buat sendiri".. Itu lah prinsip aku sejak jadi ibu ni...
 
Inilah sticker2 tu.. Banyak sangat.. Tapi hanya mampu snap gambar yang ini jer
 
Kalau korang nak tempah sticker yang korang nak, just search jer kat instagram @tofureka .. And kalau korang nak tengok macam mana orang decorate planner guna sticker ni, just hastag jer #planneraddicts atau #planneraddictmalaysia ..
 
Ok, that's all.. TQ for reading !

22 comments:

  1. Saya suka sticker2 macam ni, Intan. Tapi bab menghias planner tu kurang. Sebab saya plan punya plan,..saya lupa nak buka planner tu balik.

    Thanks for sharing this info.
    Nanti nak terjahlah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak dah.. Kak Farrah mesti suka ni.. hehehe..

      Delete
  2. thank u Farrah.. maybe 1 hari nanti, Farrah pun akan terjebak nak buat planner sendiri.. hehe

    ReplyDelete
  3. Kakak ada sticker utk guna planning juga tapi tak banyak
    Itu pun foc yg ada dlm diary
    Tengok warna-warni cantik pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah guna untuk decorate diary akak tu

      Delete
  4. thank you for sharing.. nanti nak jugak saya cuci mata. :)

    ReplyDelete
  5. wahh.. tak pernah tahu benda-benda ni..

    ReplyDelete
  6. Ok...nak ternah nnt. Suka gak dgn sticker² planner ni.

    ReplyDelete
  7. woaaah.. kalo kita nak gmbr kita jadi sticker pun boleh la kan ? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. tempeh jer, pastu tampal sticker tu kat perti ais.. hehe

      Delete
    2. hahaha nape nak tmpal stiker kita kat peti ais ? hahaha..
      nanti rosak ikan2 dalam tu.. rotten habis semua..

      Delete
  8. woww... suka jugak sticker2 ni... hihi.. btw, anis follow sini.. :D

    ReplyDelete
  9. Saya ni suka gak planner tapi saya ni kurang istiqamah sikit. hahaha. Kejap je tulis, pastu kosonggg je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. yang tu saya tak boleh nak komen la.. hihi

      Delete
  10. Menarik gak kalau buat planner sendiri kan

    ReplyDelete
  11. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! finally I found a PhD friend who is into planners!!!! Selama ni malu nak ngaku sebab takde jupe kawan PhD pun yang suka planner. Dah tua2 gini tapi I still love pretty things. Hehehehe~ Kita geng!

    ReplyDelete
  12. OMG!!!! SS suke giler kumpul sticker... Adusss....

    ReplyDelete