Tuesday, 16 February 2016

Postcards from Puffin


Postcard ni aku beli kat Big Bad Wolf dulu. Satu kotak postcard ni ada 200 keeping kat dalam tu .. "Puffin" tu nama jenama.. Aku suka poskad ni sebab design die macam rare & pelik. Sebab tu aku suka.. Saja aku beli untuk buat koleksi peribadi..
 
Ada orang nak tak? Kalau nak, aku boleh bagi sekeping. hahahaha (sekeping cukup la kan)... Kalau serius nak, bagi aku alamat rumah/opis korang, nanti aku pos. Komen kat entry ni & Emel kat aku alamat korang kat dorsett.pink14@gmail.com dengan tajuk "Nak Poskad Puffin".
 
Aku tak buat Give Away tau. Aku nak bagi ikhlas untuk orang yang serius NAK jer...

15 comments:

  1. Replies
    1. ok awak, nanti bila saya free, saya poskan ye

      Delete
  2. Banyak postcard tu DP
    Instead nak jadikan koleksi nak diagih pada kawan pulak dah.
    Murah hati betullah DP ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. banyak sangat kak postcard nye tu.. eloklah saya bagi jer kat orang

      Delete
    2. tak rugi pun kalau kita bagi kat orang. lagipun saya beli murah kak poscard2 tu

      Delete
  3. Kat BBW tu saya menggila tgk poster2 movie / superhero

    ReplyDelete
  4. Nakkk! Saya dalam process nak kumpul postcard hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat kongsi minat dengan kawan2 lain... murah hati la DP ni... (^_^)

    ReplyDelete
  6. Oh, Intan suka kumpul postcards ye :)

    ReplyDelete
  7. Wah, kumpul postcard yer. Memang gambarnya selalu cantik2

    ReplyDelete
  8. Terpaksa google Puffin sebab tak pernah dengar. Saya nak! Sebab saya suka poskad. Aci tak? Nanti saya emel boleh ke?

    ReplyDelete
  9. alaa..baru baca entri ni..ada lagi tak..ahaksss

    ReplyDelete