Tuesday, 11 July 2017

Juadah Berbuka Puasa Emirates Airlines





Ni kit berbuka puasa dari Emirates Airline. Juadah berbuka puasa Emirates bagi aku sangat awesome, banyak! Tak sama macam airlines lain. Ni juadah untuk berbuka je, menu makan malam lain pulak. Tapi aku rasa, makan juadah dalam kit berbuka tu pun dah kenyang dan boleh tertidur.

P/S : Gambar ni semua en.suami yang snap.Tapi juadah tu kitaorang makan sama-sama... Heeee

34 comments:

  1. waahh juadah berbuka pun dah banyak. dinner lagi la. hehe

    helloaiman

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tutup skit mulut izwa. Nanti masuk lalat

      Delete
  3. Emirates airline memang bagus🌸 tak sama ngan airlines lain

    ReplyDelete
  4. WAH BNYK JUADAHNYA KENYANG MKN TU

    ReplyDelete
  5. Airline tu punya juadah tak terasa was was. Mesti halal.
    Saya belum naik plane tu.

    ReplyDelete
  6. Ye laa... Betul banyak Tu.. penuh sebekas

    ReplyDelete
  7. Wah duduk business class ke... patut makanan pun mewah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah bc mie. Tapi rasanya kit buka puasa ni sama je bc atau economy

      Delete
  8. Mama pun dh folo sini dah letak dlm bloglist ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mamapp. Really appreciate it

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah. Makanan dia sedap. Tapi adalah beberapa benda yang saya tak makan mcm humus (entah betul entah tidak nama dia humus)

      Delete
  10. Eh best weh. Emirates dah la airline yang sangat best, makanan dia pun for sure la best gak! Waa bila nak merasa juga ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah akan tiba waktunya nanti

      Delete
  11. Replies
    1. Cantik kan mrs. Pip. Sy pun suka. Plastik bag dia sangatlah cantik. Saya simpan buat kenangan

      Delete
  12. woooow besttt..betul la packaging dia nampak mewah sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun suka dwngan packaging dia

      Delete
  13. Wow, macam2 ada dalam satu kotak..nama pun emirates airlines kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah mcm macam ada. Macam poket doraemon

      Delete
  14. suka tengok airlines punya makanan, some ada macam-macam sekali hidang tapi rasanya ni paling banyak jenis saya tengok. cool nyaa.

    follow sini hee.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete