Final FIFA World Cup 2018 Prediction

by - Thursday, July 12, 2018

Semalam dah habis Semi Final World Cup kat Rusia. Seperti yang aku ramal, England akan kalah dan tak boleh mara ke Final. hihi.

Sorry penyokong England. Tak yah emo. Aku cakap pun bukan atas dasar teknikal. 1 apa pasal bola technically pun aku tak tau. Aku just assume jer. 

Walaupun England kuat, dari awal lagi dah menunjukkan permainan yang power. Tapi aku agak England kalah sebelum melangkah ke final ialah sebab aku rasa diaorang penat, kurang tenaga, sebab dari awal-awal lagi dah all-out enery tu. 

Croatia pulak, ramai yang agak Croatia akan kalah dengan England. Tapi aku rasa Croatia boleh menang sebab faktor energy. hahhahaahaha.

Jangan percaya k. Aku suka-suka jer tulis ni. Aku bukan ahli nujum or tok bomoh or whatsoever.


So, nanti Final 15hb Julai 2018 nanti, aku agak France akan menang menentang Croatia. mungkin menang 2-1. hahahha.. Saja je main teka-teka. Korang rasa siapa yang menang? 

Aku bukan peminat France k. Aku minat ngan Brazil. dari dulu sampai sekarang, aku support Brazil jer. Macam aku share kat entri ini - "Demam Bola Piala Dunia 2018". 

Tapi walaupun Brazil dah kalah awal-awal, aku tetap terus tengok World Cup ni sampai Final nanti, InshaAllah.

You May Also Like

4 comments

  1. x mustahil croatia mengejutkan.. bnyk keputusan2 sblm ni mengejutkan bila team2 power terkeluar dulu.. hehe

    Jemput singgah entry terkini & jgn lupa tinggalkan jejak k ^_^
    1. 20% Discount La'Beyla di Shopee
    2. Firul Collections
    3. Indok Chanteq Kuching

    Harap sudi join segmen ejulz kalau belum join :)
    1. SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ


    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. memang nampak world cup kali ni lain sikit, pasukan underdog benamkan pasukan top-top. so tak mustahil croatia ada harapan untuk menang. tapi apa pun sa tetap sokong France untuk final esok. hihi

      Delete
  2. Replies
    1. hehe.. ok, good luck for croatia.. Ramai yang sokong croatia

      Delete