Mewarna Kanvas di Hujung Minggu

by - Tuesday, July 10, 2018

Biasanya kalau tak keluar ke mana-mana masa hari weekend, Kakak FL akan sibuk di rumah dengan aktiviti "art & craft" dia. Memang betul-betul orang otak kanan dia ni. Suka sangat dengan aktiviti seni, just like her mommy. Daddy lebih kepada otak kiri - orang teknikal.

So, inilah aktiviti dia hari tu - buat 'canvas art' - mewarna di atas kanvas. 





Canvas art ni siap dijual 1 set. Dalam set tu ada water colour, berus mewarna dan canvas yang dah siap diprint gambar-gambar. So, kids boleh pilih gambar apa yang dia suka. 

Canvas art ni aku beli kat kiosk di Aras 2 kat Melawati Mall, harga murah je - RM 15 untuk 1 set yang bersaiz sederhana. Kalau saiz kecil RM 10. Bagi aku harga kat sini murah sebab sebelum ni dah usha kat kedai-kedai stationery lain, harganya agak mahal compare yang aku beli ni.

Lepas dah siap mewarna ni, tampal kat 'art wall' kepunyaan dia lah. Nanti aku tunjuk macam mana rupa 'art wall' dia. hehe.

You May Also Like

2 comments

  1. Bestnya main colour colour 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. best kan farrah. kita orang dewasa ni pun suka main colouring

      Delete