Hello September 2018!

by - Saturday, September 01, 2018

Assalamualaikum.

Selamat Hari Sabtu.


Selamat menyambut Hari Merdeka (semalam) dan selama menyambut bulan September, bulan yang penuh nikmat sebab ada banyak cuti. 

Kejap je 2018 hampir melabuhkan tirai. Hari ni dah 1 September. Tinggal 3 bulan lagi nak melangkah ke tahun baru 2019.

http://www.dorsettpink.com/2018/09/september2018.html


 Memang cepat betul masa berjalan. Pejam celik pejam celik dah bulan 9. 

Bulan 9 tahun ni bulan yang cukup bermakna buat aku. Ada sesuatu yang sangat berharga yang bakal buatkan aku dan family kecikku happy. Tapi tak boleh cerita la. Nanti kalau aku ada mood nak share, aku share, kalau tak, biar je lah ia menjadi secret buat kami.. hihi..

Dan Bulan 9 ni jugak, Baby Leeya akan sambut hari jadi yang ke 6 bulan. Means that, she will completely mencapai Diploma dalam breastfeeding - 6 months exclusively breastfed. A great milestone for Leeya. Good job baby (and mommy as well.. hehe).. 


Dan bila dah 6 bulan, bermakna,dia akan start her weaning journey - start makan. Errrmm. Tak sabarnya mommy nak buatkan makanan untuk Leeya. So, nampak gayanya lepas ni dah boleh punggah store cari food processor BEABA Kakak FL punya dulu. hehe.

Semoga hari-hari permulaan September ini, akan memberi aura positif buat kami sekeluarga dan semoga September ini akan memberikan sinar bahagia dan gembira buat kami. Amiiinnn...

Dan semoga September 2018 ini juga akan memberikan keceriaan dan kegembiraan buat koran semua. Amiin..

You May Also Like

3 comments

  1. COMELNYA LEEYA SLMT RAIKAN BESDAY 6 BULAN BERSAMA HADIRNYA SEPTEMBER

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..dh 6 bulan dah dia. Congrats mommy berjaya exclusively bf!

    ReplyDelete