Yeaaayy!! Menang LAZADA 11.11 Blogger Contest

by - Monday, December 03, 2018

November hari tu aku kan ada masuk pertandingan Blogger Lazada sempena Single Day 11.11. Boleh aca kat entri ini - 'LAZADA 11.11 BLOGGER CONTEST - THE BIGGEST ONE DAY SALE!'

https://www.lazada.com.my/

Dan Alhamdulillah! Aku menang Lucky Draw Price tempat ke-3 di mana hadiahnya ialah voucher shopping di LAZADA bernilai RM75. RM75 jer.. Takpelah, duit jugak. Siapa nak bagi RM75  macam tu jer. Dapat lah juga beli keperluan dan keinginan nafsu yang tengah beratur dalam bucket list ni. hihi.

Sekarang ni aku sabar menanti ketibaan voucer tu. Pada pemenang-pemenang lain juga aku nak ucapkan Tahniah. Tak mampu nak list kat sini sebab ramai sangat. Apa pun, big congratulation to Budak Vanilla sebab menang tempat pertama. 

You May Also Like

8 comments

  1. Alhamdulillah.Tahniah.Rezeki tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah dear! memang seronok kan kalau lepas masuk contest kita menang. Rasa puas hati sangat sebab usaha kita sendiri dan tak kisah pun berapa banyak yang kita menang tuh.

    ReplyDelete