Muka Aku Bebas Jerawat dan Jeragat Dengan Vitamin C Annona

by - Thursday, March 14, 2019

Hari tu aku ada tulis yang aku guna Vitamin C Annona kat entri ni - 'RAHSIA AWET MUDAKU- VITAMIN C SERUM ANNONA'. 

Aku memang suka giler produk tu - Vitamin C Serum Annona. Hari-hari aku tak miss pakai Serum ni lepas aku cuci muka pagi dan malam. Bila pakai tu, aku rasa muka aku fresh walaupun sebelum tu berpeluh dan kusam dek seharian berkejaran ke sana-sini (penat).

http://www.dorsettpink.com/2019/03/bebas-jerawat-jeragat-annona-serum-vitaminc.html

Muka aku tak ada jerawat, apatah lagi jeragat. Alhamdulillah, happy sangat. Orang kata, kalau dah masuk umur 30-an ni, kita kena jaga kulit kita lebih sikit dari biasa. Sebab bila dah masuk umur 30-an ni, jerawat dan jeragat senang nak lekat kat kulit. So, rutin aku hari-hari kini (untuk kekalkan kulit supaya bebas jerawat dan jeragat) ialah dengan pakai SERUM Vitamin C Annona ni. 

Aku suka produk ni sebab dia tak perlu makan-makan dan suntuk-suntik, cuma hanya pakai kat muka jer. Drop kan beberapa titik , pastu apply kat seluruh wajah. Pastu pulak, serum ni tak ada campuran pewangi, pengawet, bahan kimia yang merbahaya dan yang penting tak ada campuran alkohol. Senang! Serum ni pun HALAL dan ada kelulusan dari KKM (NOT161004544K).

http://www.dorsettpink.com/2019/03/bebas-jerawat-jeragat-annona-serum-vitaminc.html



Kalau korang nak beli, contact jer nombor kat bawah ni :

LAMAN SESAWANG : https://vitamincseries.com



HOTLINE : 010-8424243 

You May Also Like

2 comments

  1. menarik jgk nih, dh lwt 30an ni mmg nk cari jgk vitamin c yg mudah nk pakai gini, takmo la cucuk2 seram lak... aduhai flawlessnya muka dia...

    ReplyDelete