Leeya Turns 1 Year Old

by - Friday, March 22, 2019

Errmm.. susah betul nak update blog sekarang, tapi cuba juga la update sikit-sikit. Kalau tak, nanti bersawang pula blog ni...

OK, ni nak cerita.. yang 10 Mac 2019 yang lalu, genaplah 1 tahun umur Leeya. Alhamdulillah dia membesar dengan sihat. Berat dia sekarang 8.2 kg. Sejak 2-3 bulan yang lalu, dia asyik demam jer, pastu bila demam tu, hilanglah selera makan. Nak dapatkan balik selera makan tu, makan masa jugak. Tapi sekarang, Alhamdulillah dia dah berselera nak makan. Apa saja yang orang makan semua dia nak. Ok lah tu. 

Sabtu lepas, baru kami ada kesempatan nak celebrate birthday dia. Celebrate kecik-kecik jer, dengan my closed family, buat cukup syarat jer. hehe. Nanti at least ada la jugak kenangan dalam photo album. Kami celebrate kat Restoren Rebung By Chef Ismail, kat Bukit Aman.






Aku suka Restoren Rebung ni. Sebab dia offer masakan melayu yang sangat-sangat sedap. Al-maklumlah, chef kan masak, mestilah sedap. 


*******
Semoga Farah Aleeya membesar menjadi anak solehah. Anak yang berbakti pada agama dan negara, dan taat pada Perintah Tuhan. Mommy & daddy & Kakak Leena sayang Leeya sangat-sangat, dunia dan akhirat. Semoga kita berepat sentiasa bersama dalam susah dan senang sampai bila-bila.. We love our family.. MMuuah!

You May Also Like

3 comments

  1. Setahun dah Leeya.Alhamdulillah.Moga menjadi insan yang bermanfaat pada semua ya.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday leeya ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday Leeya. semoga sihat sentiasa jadi anak solehah. may all good things in this world come your way =D

    ReplyDelete