Baru Beli 'Revolving Cake Stand'

by - Monday, January 20, 2020

Aku kan baru berjinak-jinak dengan baking. Hari tu dah beli hand mixer. Bestt.. Dah tak lenguh tangan =)). 

Ni baru beli 'Revolving Cake Stand'. Cake Stand ni gunanya nak decorate cake atau nak letak toping kat kek. So, lepas ni boleh lah aku buat kek birthday untuk anak-anak =)). 

 


enBeli ni kat Kedai Jual Bahan Baking. Murah jer benda alah ni , cuma RM 23.90. Material plastik dan ringan. OK lah kalau untuk kegunaan isi rumah jer, bukan na bukak kedai kek pun nak beli yang canggih-canggih. 


So far belum guna lagi cake stand ni. Nanti bila dah guna, aku akan tunjuk hasil kek tu nanti. hahahahha.. (bersabarlah menanti. hahahaha)

You May Also Like

10 comments

  1. wahhhh menarik, ini mau lepas ni boleh terbaking untuk jual lak nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.. tak Tahu lah kot boleh terjebak meniaga.rasanya tak kot buat masa terdekat ni

      Delete
  2. Mana tahu ini menjadi langkah pertama..satu hari nanti jadi sumber pendapatan.Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. mana Tahu kan. Tapi dlm masa terdekat tak de niat ke arah itu 😊

      Delete
  3. Kalau akak serious baking better beli. Senang Sgt Guna stand Ni nak decorate kek

    ReplyDelete
  4. Kalau tgok org ada benda ni rasa mcm org pro pulak buat kek.hahaha.

    ReplyDelete
  5. oh tu ke nama nya. haha. selalu tengok orang guna ja tapi tak tau nama >.<

    ReplyDelete
  6. nanti boleh akak share kek2 yang dah dihias =)

    ReplyDelete