Shopping Online Kat PG Mall - Dapat CashBack 20% Bila Bayar Guna Maybank QRPay

by - Wednesday, May 27, 2020

Shopping Online Kat PG Mall | Sejak PKP ni, terlebih rajin pulak shopping online, especially en.suamiku tercinta 😄. Al-maklumlah, nak keluar rumah tak boleh, kedai-kedai semua tutup, nak pergi MALL pun Mall tutup, jadinya kita shopping kat rumah jer lah. 

Selalunya, aku dan en.suami shopping online kat Lazada dan Shopee jer. Tapi recently kami baru tahu tentang kewujudan mall digital yang baru - PG Mall. Aku tahu pasal PG Mall sebab baca blog wakan-rakan blogger, ngan kat sosial media, masing-masing duk update pasal PG Mall. Thanks you all, sebab share pasal PG MALL. Kalau tak, aku pun tak tahu ada Mall online baru. 

So, this is the first experience for us to shop at PG MALL - https://pgmall.my/


Macam-macam barang ada jual kat PG Mall ni. Dari produk kecantikan, sampailah ke produk barangan elektrik , semua ada. Untuk ma-mak nak cari barang anak-anak pun ada kat PG Mall ni. Senanglah, semuanya di hujung jari. So, kita sekarang dah ada banyak pilihan nak shopping kan. 






Pendek kata, macam-macam ada kat PG Mall ni. Pastu pulak, siap ada apps lagi. So senanglah nak shopping lepas ni - guna smart phone jer. Apps boleh download kat Apple Apps Store atau kat Google Play.


Dapat CashBack 20% Bila Bayar Guna Maybank QRPay

PG Mall menggalakkan pembayaran secara cashless, iaitu pembayaran boleh guna TouchnGo e-wallet, C-wallet, Maybank QRPay, Boost dan macam-macam lagi.  PG Mall ialah satu-satunya Mall Online yang terima semua bentuk pembayaran secara cashless. 

Kalau korang ada Maybank QRPay , korang bayar jer guna Myabank QRPay ni dan korang dapat rebat 20%. Sebab PG Mall ada buat kempen 'Raya Paling Gempak' dari 26 Mei 2020 ni sampai 26 Jun 2020 nanti. So, bila mana korang shopping kat PG Mall dan bayar guna Maybank QR Pay, korang akan dapat diskaun 20% sebanyak 2 kali tempoh promosi ni iaitu smapai 26 Jun 2020 nanti. 

Diskaun 20% ni terhad pada RM20 dengan setiap pembelian minimum RM 30. 

Korang boleh dapat 2 kali  tau cashback 20%. 2 x RM 20 = RM 40. Dapat diskaun RM 40 tu. Banyak tu! Siapa nak bagi cashback RM 40 macam tu. So, cepatlah shopping kat PGMALL sebelum 26 Jun ni. Dan ingat, please guna Maybank QRPay . Klik jer link ni - https://pgmall.my/myraya-campaign2020 .




Dapat Reward Berterusan Melalui Program 'Forever Cashback PG Mall'

Boleh dapat pulangan tunai sampai 3.5% bila kita refer PG Mall kat kawan-kawan. Senang jer cara - just share jer referral link PG Mall ke kawan-kawan, pastu bila kawan tu shopping kat PG Mall guna link yang diberi, korang akan dapat reward tu. Best kan? Best kan?

Pulangan tunai sehingga 3.5% ni korang akan berterusan dapat selagi korang atau kawan-kawan yang guna referral korang shopping kat PG Mall. Sebab tu dipanggil 'Forever Cashback PG Mall' - forever/ selamanya dapat cashback. Berbaloi sangat! Korang boleh dapat duit macam tu jer. 



So, tunggu apa lagi. Jom shopping sekarang kat PG Mall! 

Untuk info lanjut : 

You May Also Like

26 comments

  1. Asyik Lazada je kan.. Nak try ni lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah hari-hari duk tengok lazada shopee jer, apa kata try yang baru ni pulak

      Delete
  2. Wahh dpt cashback tu yang menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? tu yang best tu, sambil shopping pun boleh dapat duit

      Delete
  3. Sep! Kak nina pun baru tahu pasal PG Mall ni. Best yaaa ada cashback! Nak usha laaa.. Jom shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, baru sangat PG Mall ni. jom shopping, boleh dapat cashback tu

      Delete
  4. Menarik, selalu cari barang suka selidik bermacam jenis website, supaya kualiti dan harga kena setanding. Cashback tu best DP. TQ sharing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu juju , survey dulu sbeelum membeli. try la guna PG mall ni, mana tahu berkenan di hati =))

      Delete
  5. Apa tunggu lagi jom laa kita shopping kat PGMALL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kak lya. banyak barang sale kat PG mall skrang ni

      Delete
  6. Suka dengan cash back tu. dah belanja dapat duit balik.

    ReplyDelete
  7. Bestnye shopping kat pgmall dapat cashback

    ReplyDelete
    Replies
    1. best. shopping pun boleh dapat reward. memang berbaloi

      Delete
  8. Tunggu apa lagi, jom ke PG Mall pula. Banyak pulak tu penjimatan hebat.

    ReplyDelete
  9. Done jugak sign up...penuh dah dalam bakul tu..

    ReplyDelete
  10. Memang best shoping dekat sini.. Dapat cashback.. Jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan. berbaloi. NAd mesti dah shopping banyak ni kat pg mall

      Delete
  11. Syoknya ada cashback. Untung la sambil shopping dpat balik pulangan

    ReplyDelete
  12. sesekli nak juga try shopping di sini lah mcm menarik je part pulangan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. `shopping tempat yang sama jer, bosan jugak. sesekali nak juga try yang baru

      Delete