Happy Birthday To Me

by - Friday, June 19, 2020

Semalam Birthday aku yang ke 36😅.


Alhamdulillah Allah masih berikan nyawa kat aku untuk sekalian kalinya. Bersyukur sangat dengan rezeki umur dan kesihatan yang baik yang Allah berikan ni. 

Macam biasa, birthday celebration aku kecik-kecik jer, hanya celebrate bersama kami berempat saja. Sejak dari kecik lagi, aku tak pernah celebrate birthday besar-besar. Tak pernah pun, dan tak pernah ada keinginan nak celebrate besar-besar. 

Aku dah cukup happy bila ada orang dapat doakan yang baik-baik untuk aku masa hari lahir aku. Itu dah cukup buat aku rasa bahagia.


Pada yang wish birthday aku semalam, terima kasih sangat-sangat aku ucapkan - kalianlah sahabat aku dunia akhirat (You know who you are). 

Semoga dengan pertambahan umur ni, (sikit lagi nak dekat 4 series 😨 ), aku berdoa agar Allah tambahkan lagi nikmat Iman dalam hati ini dan semoga aku lagi mendekatkan diri dengan Allah. Harap-harap ibadah pun makin banyak buat lagi seiring dengan pertambahan usia. Amiiinnn.

You May Also Like

6 comments

  1. Selamat ulang tahun
    Jangan lupa renew lesen

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ulang tahun yang ke - 63
    Opps sorry, ke- 36
    63 tu wak punya.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday DP. Baru tau Kak DP rupanya. Ingatkan 20an lagi.

    ReplyDelete
  4. Kita pon dah hampir 4 series. Oh my

    ReplyDelete