Scandinavian Home Decor

Susah betul aku nak update blog sekarang. Mood ke laut masin sungguh! 

Dah ada tanda-tanda nak bersara dari duni blog ni =((.

OK, ini aku nak share pasal Konsep Scandinavian untuk hias rumah.

Ini semua gambar-gambar yang aku shoot sendiri kat Eco Majestic House, kat Semenyih. 

Beberapa minggu lalu, aku sekeluarga bersama en.suami dan anak-anak ke Eco Majestic. Saja jalan-jalan mengisi masa lapang. Al-maklumlah dah lama sangat duduk rumah dek kerna PKPB. So kami semua keluar jalan-jalan tengok rumah. Nak pergi Mall tak berani sebab ada anak kecik,kami tak nak ambik risiko. So, pergilah melawat show room 😊. 

So, ini aku share gambar-gambar home decor di show room Eco Majestic untuk tatapan dan rujukan kita bersama. Bolehlah cedok idea decor rumah dari sini kan.













 

Untuk TIPS dan IDEA nak organize rumah , jom tengok kat Instagram LuvSusun - www.instagram.com/LuvSusun

Comments

Post a Comment