My Whatsapp Problem

 Assalamualaikum guys.

Aku buat entri ni sebab aku nak mintak maaf pada reader Dorsettpink.com , ada yang DM aku semalam through IG dan whatsapp, aku tak dapat reply - sebab whatsapp aku problem. 

Aku dah unistall, dan install smeula. Lepas install balik tu semua mesej yang aku tak buat back up, semuanya hilang. eerrrm..

Aku rasa mungkin aku kena tukar handphone lain kot. Tapi masalahnya tak ada bajet yang cukup lagi nak tukar handphone. Kalau dapat tajaan kan best. Bilalah agaknya aku boleh dapat macam. (Mimpi jer la ko DP nak dapat sponsor handphone).. hahahhaha. Takpe. Aku sedar diri. Berangan tu kan FREE jer. Yer dok?

So, untuk yang whatsapp aku semalam, boleh tak kali send semula mesej. Sorry sangat-sangat. Bukan sombong tak nak reply, tapi handphone problem. huhu. Maaf tau. 



Comments

  1. wah dah ada bau2 fon baru ni hihik

    ReplyDelete
  2. Mudah2an dah settle problem tu

    ReplyDelete
  3. whatsaap ni kdg mmg problem

    ReplyDelete
  4. PC dah lalui. Hilang semuanya.

    ReplyDelete
  5. Handphone kita ni kan...jangka hayat dia limited..3 tahun daan keatas dah mula jahanam kan..akak pun pernah kena macama tu...stress

    ReplyDelete
  6. sama la..wasap problem jugak..tp sebab x blh backup sebab memory dah full..adoii hp penuh gmbr ngan bidio anak aje..ekeke

    ReplyDelete
  7. Adoi.. Whatsaap kalau bual hal memang sedih.. Faham sangat..

    ReplyDelete

Post a Comment