Friday, 17 April 2015

Samsung S6 in My Dreams

Samsung s6 baru je launching 15 Mac hari tu.. Melting nye aku tengok... Terus rasa nak beli.. TAPI... ce mana nak beli nya.. tak mampu lagi. ? Kene tunggu en.suamui murah hati belikan. Hahaha.. kalau dapat.. kalau tak, hanya mampu bersarang dalam mimpi jer..



Sebab apa aku nak sangat hp ni??

★ Sebabnya kamera die 16 mega pixel..Setanding dgn kamera profesional. Kamera depan pulak 5 mega pixel. Kamera compact aku pun cume 12 mp jer.. huhu.. 

★Lagi satu, sebab die nipis and ringan giler.. boleh selit kat planner aku jer..

★ Os die android. Processor die pulak guna Quad-core 1.5 ghz & quad-core 2.1 ghz

★ memory RAM die , 3 GB


Kerana itulah, aku asyik mimpi en.s6 ni jer... huhu

11 comments:

  1. amin amin.. smoga hasben akak bace entri ni aaahak..
    CT plak dok ngidam ip6.. bila dapat tukar hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh!ip6 tu... takpe, nanti awak dpt la.. tapi saya tak mibat iphone, lebih suka kt android

      Delete
  2. Saya tolong doa agar husband Intan tergerak & lembut hati nak belikan Intan phone nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah,moga doa awak termakbul.. hehe

      Delete
  3. harga dia kat Malaysia berapa ea sis?

    Why not S5, model lama sikit mesti dah turun harga sikit hehe but camera 16MP juge

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanis, skrang harga dia rm2599. Owh s5 pun 16mp jugak ye kamera dia.. baru tahu... ok2, tq for info, boleh la consider beli s5 jugak.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Anis, saya pun mampu tengok jugak.. waaaaaa

      Delete
  5. Bila pikir balik, rasa macam membazir je pulak beli s6 ni.. sebab nak kamera je pun 16mp.. maybe boleh beli gopro dengan harga s6 ni... errmm

    ReplyDelete
  6. Eh sama laa kita...sy pon ngidam hp nihh..ngidam je laa kan..tu je mmpu hahahaha

    ReplyDelete
  7. Eh sama laa kita...sy pon ngidam hp nihh..ngidam je laa kan..tu je mmpu hahahaha

    ReplyDelete