Hello Langkawi!

in , , by dorsett pink, October 23, 2021

Hello guys!

Setelah lama giler tak fly ke mana-mana, sekarang dah tiba masanya untuk aku travel semula naik kapal terbang =)). Sekarang ni aku kat Langkawi. Yeeaaayyy!

Bayamku

in , by dorsett pink, October 21, 2021

Hye guys. 

Rindu tak? hihi. 

OK, hari ni aku nak cerita pasal bayam. 
Hari tu kan aku ada cerita kat blog ni yang en.suami aku tanam bayam kat halaman rumah kitaorang yang cinonet ni. Boleh baca entri tu kat sini - 'http://www.dorsettpink.com/2021/09/profesion-baru-jadi-tukang-kebun.html ' .

Blog Bermasalah

in , by dorsett pink, October 13, 2021

 Dah lama betul aku tak update blog. Rindu sangat. 

Bukannya tak ada mood. Mood nak update tu berkobar-kobar. Banyak jer cerita nak ceria kat sini. 

Tapi ada masalah dengan blog ni. 

Sejak 1 Oktober hari tu. Aku tak dapat nak log in blog ni. 

© Dorsett Pink · EDITED BY MOMMY'S DIARY OF LIFE