Hari Raya OOTD

in , , , , by dorsett pink, May 18, 2022


OOTD Raya.

Assalamualaikum semua. 

Susah betul aku nak update blog sekarang. Mood menulis ke laut dalam sungguh lah. Almaklumlah hari raya dah makan macam-macam. Bila makan banyak, perut pun besar, badan pun jadi malas. Adusss.. masalah..masalah.. 

Macam mana ya nak kurangkan makan? diet? eerrrmm. Dah cuba tapi tak berjaya ni. 

Takpe, sis cuba lagi. 

Assalamualaikum semua. 

Belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin untuk semua pembaca blog dorsettpink.com ni . 
© Dorsett Pink · EDITED BY MOMMY'S DIARY OF LIFE