Friday, 5 February 2016

Summary of My Kyoto - Osaka Trip

Baru sempat nak update blog after siang malam menghadap kerja-kerja research , tambah pulak dengan FL yang demam sejak Ahad hari tu.. Tidur malam pun cuma sempat 2-3 jam.. huhu... Siang, malam thesis! thesis! thesis!. sampai tidur pun termimpi-mimpi thesis.. huhuhu.. Stress but kene enjoy (enjoy ker?)..
 
So hari ni nak buat quick update, the last entry of my last trip went to Kyoto & Osaka, Japan on last November.
 
Here is the summary of my trip :
 
 
 
Hope you enjoy reading my travelogue.
 
Happy holiday you all..
 
Happy Chinese New Year to all Chinese all over the world..
 

15 comments:

  1. Kalau ada peluang bolehlah entri ini semua dijadikan rujukan
    Selama bercuti juga buat DP

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak. untuk rujukan diri saya juga di masa akan datang

      Delete
  2. Wah, dah summary dah?! Kena datang baca balik dr mula ni. Baru feel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully Farrah dapat baca semua. hehe

      Delete
  3. Selamat bercuti, Intan. Ke mana getaway kali ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah. saya tak ke mana-mana cuti CNY ni.. huhu. maybe gi area KL jer kot..

      Delete
  4. Replies
    1. thanks. Macam mana nak buat bookmark entry Hanis?

      Delete
  5. Kalau saya nak pergi Jepun nanti boleh lah rujuk semua entry ni! Hehe

    ReplyDelete
  6. lahhh...baru balik dari Japan ke? arghh rindu Japan..ada masa free nanti sis terjah entri2 tu

    ReplyDelete