Thursday, 24 March 2016

A new room for my washi tape

Aku kan pernah citer yang aku ni washi tape lover kat ENTRI NI..
 
Memandangkan koleksi washi tape aku makin bertambah, jadi aku perlukan ruang yang lagi besar untuk letak semua washi tape aku tu..
 
Kalau dulu, aku pakai pouch bag ni.. Kecik jer bag ni..

Tapi sekarang, aku dah tukar ke pouch bag yang besar gedabak ni..
Actually, ni pencil case saiz jumbo..

SEE! Dah boleh letak banyak-banyak dah washi tape aku ni.
Ade banyak lagi ruang kosong, so boleh la beli lagi koleksi washi yang baru. hehe
 
 
Pencil case ni aku tempat ngan kawan aku. Custommade, boleh pilih kain mana yang berkenan.
Kalau sesape nak tempah gak dari die, korang search jer kat Instagram @linaann.xoxo
 
Ok, thanks for reading!

20 comments:

  1. Ok Welcome :) little thing yang cute bole buat therapy kan.. ok dah ada rumah baru ditempah khas lagi.

    ReplyDelete
  2. first time dengar washi tape ni..hihi nmpk sgt bukan org2 kreatif ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok sheyla. hari2 kan kite belajar bende baru

      Delete
  3. Bila dah makin banyak... Letak pulak dalam guni.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. betul tu SS. hehe (lawakla ss ni)

      Delete
  4. laaa..tu ke 'room nye..matik2 ingat kan ROOM beso hahaha...terkono den

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa. padan muka JM. hehe

      Delete
    2. SS baca tajuk... matik2 ingat washing machine pakai tape...

      Delete
  5. Puas hati semua letak dalam satu beg kan,...cantik pencil case jumbo Intan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah puas dapat pensil case besar gedabak farrah

      Delete
    2. Banyak ruang lagi utk washi tapes baru ;)

      Delete
  6. Tapi satu hari kakak rasa DP akan beli beg laaaagi besar
    Sebab asyik membeli tak sudah hihi...

    ReplyDelete
  7. bila ada bigger bag nampaknya akan bertambah lagilaaa koleksinyaa kan =)

    ReplyDelete
  8. bestnya . I rasa patut start bagi anak I aktiviti kaler kaler jugak kot. skrg bagi kaler magic and pensil/ habis dinding -___-

    ReplyDelete
  9. Banyaknya washy tape! Rasa macam nak collect jugak hehe

    ReplyDelete