Tuesday, 6 September 2016

My Healthy Breakfast

My super favourite breakfast ever. Kalau hari-hari makan benda ni pun OK, aku suka...

Aku tak sempat nak breakfastkat umah pagi-pagi, so aku akan bawak bekal ni makan kat library. Library universiti aku ade tempat makan (biasanya orang panggil pantri la kan), tapi tak ada jual makanan, so makanan masing-masing kena bawak sendiri...
.

Koko krunch + full cream milk + a glass of water..


But, im happy.. Have a great day everyone.. 

10 comments:

  1. Mmg healthy sungguh ni DP....
    Tp tulah ahkak ni DP, walaupun itu katanya healthy breakfast, tp kalau kena makan hari hari sure tekak ahkak nak mintak benda pedas pedas pulak.... Mmg dasar tekak penternak lemaklah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.. kalau akak serasi dengan peda, go on jer.. macam saya tak boleh makan pedas, nanti perut sakit

      Delete
  2. Oh... DP prefer itu ye
    Kakak pulak dari dulu hingga kini quaker oat+susu+milo itulah tiap pagi sebab kakak jenis tak suka manis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak. saya kalau makan quaker oat, mesti kene makan ngan yougurt, kalau tak , tak boleh blah. hehehe

      Delete
  3. Lower fat milk baru healthy kot... Ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah erk. lupa plak saya pasal low fat milk tu... hehe.. tq for your suggestion

      Delete
  4. ini favorite breakfast Hafni ni..
    koko krunch/ honey stars + milo..

    ReplyDelete
  5. Koko krunch sedap! Good idea bawa susu dalam botol.. Kadang beli yang kotak kecil tu tak cukup.

    ReplyDelete