Wednesday, 9 November 2016

Antara Infinity Pool Yang Mengujakan, hanya di IPOH!

Sekarang ni "infinity pool" tengah trend. Mana-mana hotel semua nak buat infinity pool. Tapi dalam banyak-banyak infinity pool yang aku idam sangat-sangat nak swim, aku jumpa kat Ipoh. So, tak perlu nak travel jauh-jauh, beli tiket kapal terbang bagai, bawak beg 20 bijik (OOoppppppss..).

Infinity pool kat hotel "Kinta Riverfront Hotel & Suites" seriously sangat amazing & sangat mengujakan aku. Sebab aku memang dah lama nak mandi kat dalam kolam renang berkaca - transparen - terus nampak dari luar ikan duyung berenang.

Tengok-tengok - Tak sabar dah tu nak terjun.



Sorry tak ada gambar ikan duyung tengah berenang..




Kalau korang nak tahu, FL dan pool tak boleh dipisahkan.
Kat mana-mana nampak kolam renang, dah tak sabar-sabar nak tukar baju & terjun
Haruslah berselfi tepi kolam 

View from this infinity pool




After she finishes her swim, definitely she would lay down on the pool chair to get some relaxing




Serious wooo, memang best giler stay kat sini.
Korang pun kena datang sini, rasa sendiri pengalaman jadi ikan duyung. hehehe..

Highly recommended!

5 comments:

  1. uih bestnyaa infinity pool;D bukan je budak,makbapak budak pun eksaited. hehehe

    ReplyDelete
  2. infinity pool tu maksudnya macam mana ea? shape dia rupa infinity?

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. Wow. Mek tk tahu pun kat ipoh ade ni. Klau pegi bleh stay kat sini

    ReplyDelete
  4. Kalau sis JM dah jadi ikan dugong

    ReplyDelete
  5. Oh nooo! Kenapa tak pernah tau pun? Thanks for sharing this. Mesti pergi ni 😁😁😁

    ReplyDelete