TIPS Suri Rumah - Cara Paling Kemas Untuk Simpan Cadar dan Sarung Bantal

by - Sunday, February 19, 2017

Tips untuk kemas cadar (bedsheet) & sarung bantal dengan kemas :
Image source: Pinterest
Thank you Pinterest for this super awesome tip!

You May Also Like

10 comments

  1. Pinterest memang best! Banyak idea dan tips yang awesome.
    Salam kenal, sis. Done follow sini.

    ReplyDelete
  2. tips yang berguna untuk semua,
    samalah kita ...
    saya pun kemas mcm ni juga, senang ja nak cari once needed ...

    and thanks for sharing.

    cheers.

    ReplyDelete
  3. TIPS YG BOLEH DIGUNA PAKAI TKSH DP

    ReplyDelete
  4. Nice! tak pernah pulak terfikir nak buat macamni hahaa.

    ReplyDelete
  5. bijakk. memang bijak... kita minum dulu... iklan susu dumex.

    ReplyDelete
  6. Menarik. Menarik! Kemas je buat macamni. Tak pernah terfikir pun sebelum ni. Haha

    ReplyDelete
  7. Siesly ni memang awesome ! Knp la tk trpkir --'

    ReplyDelete