Wednesday, 8 February 2017

Macaroni Organik

Hari ni tetiba rajin pulak nak check keywords. Antara keywords yang selalu dicari kat blog aku ni ialah pasal travel, aqua cream dan aqueous cream dan lunchbox ( bekas tahan panas). Tapi hari ni aku terkejut pulak tetiba ada yang cari pasal macaroni orgran (Orgran - salah satu jenama untuk organic food). Ramai pulak tu yang mencarinya.Apsal erk? 

Ke sekarang musim baby dah start makan solid food? (cerita pasal solid food untuk baby tengok kat Entri NI).

Ke sekarang rakyat Malaysia dah insaf , semua nak cari makanan organik jer untuk dimakan?


Takpelah, apa-apa pun sebabnya, ianya bagus untuk kesihatan kita jugak..

So , kalau korang nak cari macaroni organik, korang boleh beli kat Cosway, Cold Storage atau di Hero. Untuk entri pasal macaroni tu, boleh klik pada gambar 👇

http://dorsettpink.blogspot.my/2015/06/babys-food-animal-pasta.html


12 comments:

  1. Mek baru tahu ade organic punya macaroni. Boleh la try nnt

    ReplyDelete
  2. Tempat kakak sini pun ada jual DP
    Sayuran, tepung, gula semua ada tau.
    Mahal sikitlah tapi utk kesihatan jgn berkira sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mahal sikit. so kene pilih2 makanan organik apa yang perlu diberi perhatian dulu. minyak mahal skrang.hihi

      Delete
  3. Baru tahu ada yang organic. Selalu buat makan beli yang biasa je.thank you untuk perkongsian ni.

    ReplyDelete
  4. tapi tu lah kan.. bila nak start wt good food, healthy food, regenya pula yang mak aiii.. boleh tahan kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah akak, harga mahal. mencekik darah jugaklah..

      Delete
  5. wah !! memang bagus untuk kaki diet nih.. hee~ wajib carik !!

    ReplyDelete
  6. rasa dia macam mana? sama x mcm macaroni biasa? hehehe sbb nak jugakk jaga kesihatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je macam macoroni biasa rasanya. tapi sebab bila masak pasta, kita tak makan macam tu jer, usually u mix with pasta's source mcm carbonara, bolognese or other else.. So rasa dia sedap la selepas dicampur dengan sos-sos tu

      Delete