Thursday, 23 February 2017

Lombok Trip :: Bukit Meresek


Kalau pergi Lombok, memang wajib pergi Bukit Meresek ni.. 
Tempat dia sangat-sangat cantik. 
Bukit Meresek ni spot nak tengok sunset. 
Memang view dari puncak bukit ni sangat-sangat awesome ! 
Rugi kalau tak pergi.

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html
On the way to puncak
 http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html
 View dari Puncak Bukit Meresek

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html
 Ni kat Puncak Bukit

 http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html

http://dorsettpink.blogspot.com/2017/02/travelog-lombok-indonesia-bukit-meresek.html
Nak naik bukit ni, kena hiking dalam 5 minit jer. 
Anak kecik pun boleh naik - kendong dalam carrier..

8 comments:

  1. Subhanallah, cantiknyaaa! Posing pun boleh menahan ye sis. Hehe

    ReplyDelete
  2. Gambar itu yang menarik dipandang DP
    Boleh buat kalendar. DP kan rajin bermain stationery buatlah dari gambar ni. Cantik!

    ReplyDelete
  3. CANTIKNYA VIEW ATAS BUKIT..NK SAMPAI ATAS PNT JUGA

    ReplyDelete
  4. cantikk! definitely akan masukkan dlm wishlist travel ;D

    ReplyDelete
  5. lombok ni memang salah satu tempat yg cantik...

    ReplyDelete
  6. Bestnya ! Lombok bersih giler kot !

    ReplyDelete