Wednesday, 15 March 2017

DIY | Patching My Jumper with Sticker Patch

Jumper with hoodie ni aku beli kat H&M..


Ni rupa original jumper ni

Sebabkan tak puas hati ngan original sticker yang dah tersedia ada di baju, so aku nak tambah lagi sticker -sticker tu supaya nampak la meriah sikit.. Hahaha


Sticker patch ni aku beli kat Daiso dan kat kiosk yang jual patch cloth kat IOI City Mall..

Balik umah, panaskan iron, iron je terus patch ni kat atas baju tu... Pastu Siap!!




In Gold Coast International Airport,Australia

Senang je kan...

Sekian, terima kasih kerana membaca entry saya yang comot ni... Hehe

5 comments:

  1. Sekarang memang trend baju ada patch.. hehe.

    ReplyDelete
  2. terus nampak meriah jumper tu ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
  3. Thanks for the idea! Nak buat jugaklah nanti. Sekarang kan trend semua patches sana sini. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Gila kreatif. Tak pernah terfikir nak buat camni hahahaha ni gaya hipster eh?

    ReplyDelete