Dinner Bersama Keluarga di Cozy House Restaurant

by - Monday, November 12, 2018

Hari ni aku nak share salah satu tempat makan favourite kami (my family and i) iaitu Cozy House Restaurant. Cozy House ni ada banyak cawangan, tapi yang menjadi pilihan kitaorang ialah kat Great Eastern Mall. 

Seingat aku, aku start makan kat sini sejak dari zaman sekolah. Sekarang ni bila dah kahwin kebetulan keluarga en.suami pun suka makan kat sini juga. So, kiranya restoren ni  selalu menjadi pilihan hati kami anak-beranak untuk dinner. 

Jom layan gambar jer lah. Ini antara makanan yang kami selalu order.

Ini ayam pandan 







 Telur hancur

 Green curry

Chocolate indulgence. Ini makanan sampingan. Beli kat Secret Recipe kat situ jugak. hehe..


Makanan kat restoren ni tak mahal sangat. Yang mahal nya ialah air minuman. So, kalau nak jimat order je lah air kosong. Tapi air kosong pun kena charge jugak. hihi. 

You May Also Like

4 comments