Bagasi Kesayangan

by - Tuesday, August 20, 2019


Ini dia luggage atau bagasi kesayangan aku. Beli luggage ni masa tahun 2013 kat Paddy's Market, Sydney, Australia. Sampai sekarang aku masih guna luggage ni untuk percutian sekejap-kejap jer. Sebab biasanya, aku akan packing semua baju anak-anak, Kakak FL dan Leeya dan mommy dalam 1 luggage. En.suami guna beg lain. Dia biasa guna backpack jer. Sebab tak muat nak masukkan pakaian semua dalam 1 beg. 


Alhamdulillah, luggage ni memberi khidmat yang sangat bagus. Walaupun handle dia tu dah tercabut. hehe.


Handle ni rosak lepas setahun beli. Walaupun macam ni, ia masih boleh berjalan dengan baik . Kalau kita pegang pun rasa OK jer, tak rasa macam dah rosak. hehe.

InshaAllah aku akan gunakan khidmat jasa baik bagasi ni sehingga akhir hayatnya. Selagi ia boleh digunakan, aku akan gunakannya sebaik mungkin. 

Aku ada lagi luggage-lugagge lain. Tapi yang ini tetap menjadi pujaan hati. hehe.. 

You May Also Like

8 comments

  1. kalau dh syg tuh, mmg rasa selesa n best lain mcm heheheh....
    beli yg baru pun ttp rasa yg lama ttp best

    ReplyDelete
  2. berbaloi beli boleh pakai lama2 kan

    ReplyDelete
  3. tahap selesa yg maksima lah ni kan :)
    berbaloi membeli ni.

    ReplyDelete