Baru Beli Kalkulator

by - Thursday, June 25, 2020

Petang semalam aku beli kalkulator kat Lazada.

Dah lama nak kalkulator warna PINK, tapi duk tertangguh-tangguh jer.


Sebelum-sebelum ni dah ada kalkulator, tapi warna kelabu, warna putih, dan warna hitam, tapi semuanya dah hilang. Tak tahu hilang kemana 😂.

So, kali ni aku nak sangat beli kalkulator baru, tapi nak warna PINK 😊. 

Baru beli semalam. Aku beli 2 unit , untuk Kakak FL satu lagi. Sebab dia selalu ambik barang mommy. Apa yang mommy ada, semua dia nak juga. So, sekarang terpaksa beli 2 unit. Even lipstik pun dia ambik mommy punya 😨.



Aku beli petang semalam. TUP-Tup pagi ni dah sampai. 
Fuhh! Laju giler. Terima kasih seller! Nama seller tu - Asuka Express, office kat Wangsa Maju.

You May Also Like

20 comments

  1. comelnya kalkulator kaler pink!

    ReplyDelete
  2. comelnya lahaiii. pink.😍😍😍

    ReplyDelete
  3. Wow! kalkulator color pink memang gegirl sangat nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. =)). sebab kita suka sangat dengan warna pink

      Delete
  4. skrg pakai calculator kat henpon je., hehe2

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak suka guna kat henphone wak. saya jenis old school. hihi

      Delete
  5. cantik pula kalkulator warna pink

    ReplyDelete
  6. Cute je hehe, saya pun ada kalkulator fizikal ni, lebih puas nak tekan2 dari touch2

    Follow 312 ;)

    ReplyDelete