Makan Malam di Restoren Yahala, Kuala Lumpur.

by - Sunday, August 09, 2020

Seminggu sebelum rumah aku banjir pada 18 Julai 2020 yang lalu, aku sekeluarga dengan my big family pergi makan malam kat Restoren Yahala kat Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Tujuan sebenar kami ke sini ialah untuk celebrate brthday en.suami aku. 

Restoren ni ialah Restoren Arab. So, makanan yang dihidang di sini semuanya makanan Arab. En.suami aku memang peminat No.1 makanan Arab. 




Baju tu terangkat sebab angin , bukan preggy OK 😂😂.

Ini harga makanan kat sini. Sejak PKP ni, ada harga promosi makan sini. Kalau tak, biasanya harga kat sini agak pricey. 










 Restoren ni betul-betul sebelah dengan Hospital Gleneagles, Jalan Ampang. 




Best makan kat sini sebab tempat dia cozy, nyaman dan nampak eklusif. Parking pun free. 

You May Also Like

5 comments

  1. Selamat menjamu selera
    Nampak sedap nasi pak arab tu.

    ReplyDelete
  2. Happy je nampak kids pergi sana ek ;)

    ReplyDelete
  3. lama tak makan makanan arab macam ni.

    ReplyDelete
  4. Nampak macam tak ramai orang. selesa sikit kalau bawak budak tempat2 tak crowded gini..

    ReplyDelete
  5. Menarik gak ni..my hubby pun suka makanan Arab gak

    ReplyDelete