OOTD Hari Raya 2021

Ini gambar hari raya hari tu. Actually Hari Raya pertama pakai baju warna hitam tapi gambar ambil kat handphone, handphone problem tak dapat transfer gambar semua masuk laptop. So, tak dapatlah nak post gambar-gambar tu kat blog. huhu. 

Yang ada ni gambar OOTD Raya Ke-2 sebab guna kamera betul, bukan kamera handphone. 

Raya ke-2 kami pakai warna ni. Tak tahulah ni warna apa, tapi en.suami nak colour seakan-akan warna Champagne. Pergi JAKEL, ini je lah warna yang paling dengan dengan warna Champagne. 

Ini jer gambar Hari Raya pertama yang boleh dipost kat blog ni. sorry guys. Handphone aku buat hal pulak. huhu. 

Klasik snagat bergambar kat tepi sungai πŸ˜†.



En.suami jadi photograher sebab kali ni tak ada tripod. hahahha. Takpe, gambar kami berempat hanya masuk dalam photo album personal jer (bukan untuk tontonan umum 😊).


Baju - JAKEL.
Tudung - ARIANI.

 

Comments

  1. Salam aidilfitri salam ukhwah sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ukhwah SIS Sheila. Terima kasih sudi datang melawat blog saya

      Delete
  2. Assalam, Klu ad telegram desktop boleh sent dr phon ke tlgram-saved message@sent yg no suami...bila buka lptop/tlgram desktop..boleh save pic atau save je dlm tlgrm sndiri@suami..hu3..faham takπŸ˜‡

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalm/...

      OH. faham-faham.. Alhamdulillah kita dah buat semalam seperti yang awak ajarkan ni. Thank you tau

      Delete
  3. Boleh jadikan gambar kenangan bila mereka dewasa nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. nanti nak print nak masukkan dalam foto album

      Delete
  4. Selamat hari raya sis.. Comey ootd dengan anak2

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya DP & family

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya buat awak sekeluarga :)

    ReplyDelete
  7. Cantik warna baju raya tu. Kombinasi warna-warna pastel, nampak lembut.

    ReplyDelete

Post a Comment