Wednesday, 28 January 2015

Lisa Surihani Mengandung

Baru-baru ni aku terbaca satu news paper article, article tu pasal Lisa Surihani dah preggy. Tapi statement ni belum dapat lagi pengesahan dari tuan punya badan. 

Baru lagi die preggy, masih awal lagi lah, belum cecah 3 bulan lagi.So, Lisa pun tak nak la lagi keluarkan apa-apa statement, awal lagi. Tapi aku pun tak tahu kesahihan berita ni. Sama- sama lah kita tunggu berita gembira ni dari Lisa sendiri. Aku pun tak sabar nak tengok cahaya mata dieorang.

  

18 comments:

  1. Betul ke ngandung? He He He...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hanis: alhamdulillah. Lets pray for their happiness. May the baby growing well and able to see this beautiful soon. I'm happy for them

      Delete
  3. Alhamdulillah :)

    DP, saya tag DP utk Segmen Dr Shikin - Segmen Dr Shikin

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Dr,dia dah sah mengandung. Confirmm.hehe

      Delete
  5. Alhamdullilahhh... mudah2an betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib: confirm die preknen.. Yusri dah keluarkan confirmation statement

      Delete
  6. really?? yay LS & Y bakal timang baby =D

    ReplyDelete
  7. harap2 kekal. lama dh dorang tunggu kan. Amin

    ReplyDelete
  8. sonok kan bila dgr ada yg mengandung...sy lom ada peluang untuk merasainya...ujian dari Allah kan :)

    ReplyDelete
  9. erk hehehe.. kalo kawan2 bloggers tak share CT pun tak tahu kisah diorang..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah akhirnya pekahwinan mereka akan di sinari dengan lebih sinar kegembiraan itu lah harapan setiap org yg berkahwin antara cepat or lambat ye cumanya perlu byk bersabar

    ReplyDelete