Sunday, 8 February 2015

Get Organized : Plugs and Wires

This is one kind of solution to solve the issue of unorganized plugs and wires. Kemas and simple..
I do loves this idea !



18 comments:

  1. Memang very convenient kalau ada slot camni kat rumah :) tak berselirat kan,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah, a'ah, tak berselirat.. kemas jer, mata pun tak serabut nak nengok

      Delete
  2. Wow..memang kemas.
    Jangan terbolos sudah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemas kan.. kemas kan.. saya sukkeeee

      Delete
  3. Takdelah sakit mata tengok wayar berselirat..

    ReplyDelete
  4. Good idea juga ni..
    Datang sini dan follow :)
    http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Eija.. kan bagus kan.. saya pun nanti nak buat kat umah saya gak idea ni

      Delete
  6. bagus ade kotak hidden camnie...senang nak sembunyikan keserabutan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemas kan.. tak ada la serabut mata tengok wayar berselirat

      Delete
  7. Sama macam kat Hotel Avillion Admiral Cove Port Dickson. Ke memang ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaila, yupe sama. Gambar ini diambil di avillion admiral cove..

      Delete
  8. hehehe masuk tengok bilik CT part kat soket memang pening..
    kekadang sendiri lupa kat extension tu mana satu plug nya hahaha..

    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  9. ni la yg dinamakan cable management...ecececehhh...men tibai jerr..hahahaha..tp sgt kemas kannn...

    ReplyDelete
  10. sgt kemas terutama untuk rumah yg ramai budak2 kecik mmg sesuai sgt apply

    ReplyDelete