Wednesday, 1 July 2015

#naelofaraya


Sempena birthday aku yang ke-31, 1 Ramadhan hari tu... I got a birthday present from my hubs.. which was NAELOFAR HIJAB... Alhamdulillah.. Last year, aku dapat hadiah handbag jenama STORKSAK (sekali dengan hadiah melahirkan anak kesayangan - 2 in 1).. Tahun ni dapat hadiah tudung neelofa.. Even hadiahnya tak lah mahal seperti harga handbag berjenama, but i really appreciated it.. 'Coz this was the first time hubs bought hijab for a women.. The effort is priceless.. LOve him to the moon and back..

Dan kebetulan dah nak dekat raya, so Naelofar Hijab ade release raya collection sempena Syawal nak dekat dah ni.. So, apalagi , kami grab la raya collection hijab from naelofar hijab ni... Fresh from oven lagi... nanti boleh la bergaya ala-ala Lopa gitu.. hahaha.. For sure, orang lain pun pakai hijab yang sama jugak, tapi aku tak kisah 'coz that one is not a big issue for me.. Aku jenis orang yang simple, jadinya aku tak kisah kalau nampak orang lain pakai baju sepesen macam yang aku pakai sebabnya aku ni bukannya anak raja atau anak mana-mana jutawan yang segalanya nak custom-made.. I just be myself..

Aalang-alang , boleh buat jadi tudung hari raya nanti.. Tudung raya dah ada... Misi nak mencari baju raya pulak (ERRKKK! aku tak pernah ada baju raya tau... tapi maybe baju raya tahun ni boleh pakai apa yang ada dalam almari je la kot.. jimat sikit.....)

18 comments:

  1. Nak tengok isi nya...hehehe...Cantik2 tudung naelofa skang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kite tunjuk k isi dia.. hehe

      Delete
  2. kasi belanja gambar sketttt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis.. nanti bila kita dah pakai, kita tunjuk gambar k... skrang tudung tu tengah dibasuh.. hehe

      Delete
  3. First ime jejak sini..Salam perkenalan.Jemput singgah blog saya
    http://intandayani.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. intan, thank u sebab singgah blog saya

      Delete
  4. tudung nelofa memang cantik..tapi sehelai pun ky belum milikinya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yon.. kalau kak yon tak minat pakai shawl, tak perlu beli nealofar hijab ni..rugi je nanti kalau membeli

      Delete
  5. Hepi belated besday... May Good bless u dear... Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  6. Selamat bergaya, Intan. Nanti jangan lupa belanja selfie sekeping :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nanti saya ambik gambar selfie masa hari raya nanti. hahahha

      Delete
  7. Happy belated birthday, Intan. Hari tu dah ingat nak datang wish 18hb....LUPA hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah. tq for the wish.. takpe, post saya pasal 18 june pun postpone gak, internet line lembap.. huhu

      Delete
  8. salam ramadhan.hee tahniahnyerr ;p

    ReplyDelete
  9. atotototo.. happy belated birthday Kak DP.. bukan hadiah mahal2 yang kita nak..
    the tots yang lebih penting..

    ReplyDelete
  10. Tudung neolafar memey cantik

    ReplyDelete