Sunday, 2 August 2015

Breastfeeding :: Doa untuk banyakkan susu

Cubalah amalkan DOA & ZIKIR kat bawah ni.. Mana tahu berkesan.. Tapi ingat! Setiap DOA harus diikuti dengan USAHA, baru menjadi... InshaAllah....

22 comments:

  1. perkongsian bermenafaat ni...berdoa n berusaha.

    ReplyDelete
  2. TQ kak paridah sebab response entry yang tak seberapa ni

    ReplyDelete
  3. ini antara usaha yang boleh dilakukan
    selain dari pelbagai petua
    nice sharing =)

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan urusan yer DP...berdoa itu pun salah 1 usaha seorang ibu utk anaknye kan :)

    ReplyDelete
  5. Assalamulaikum DP maaf baru sempat singgah drop komen selalu jdi slient reader hihihihi...ekin datang nak bom ni jgn marah

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusslama cik ash.. tq so much sebab dating sini "melawat" entry kita walaupun sekadar menjadi silent reader...tu pun dah cukup buat kita happy..

      Delete
  6. Boleh juga baca surah Al-Luqman .

    ReplyDelete
  7. Betul.. usaha dan doa kena seiringkan dalam juga hal utk memenuhi harapan dan kehendak.

    ReplyDelete
  8. Moga setiap usaha yg diambil demi membesarkan si cilik akan dipermudah dan diberkati oleh Allah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Farrah tolong doakan untuk kita

      Delete
  9. ahaa...sis JM x boleh praktik kan lagi...tunggu dah kahwin, mengandung dulu hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM.. takper, timba ilmu dulu.. hehe

      Delete
    2. Komen Sis JM kelakarlah. Tak pe, sis! Bak kata Intan, timba ilmu teorinya dulu. Nanti nak praktikal senang.

      Delete
    3. kah kah kah...dak Farrah..Ilmu dah melimpah ruah ni

      Delete
  10. Thank you for the tips :) Usaha! Usaha!

    ReplyDelete