Friday, 14 August 2015

Wordless Friday - My lunch meal today

Hari ni macam tak ada mood nak update blog.. Tapi update la jugak...
 
Ini lunch aku untuk hari ni..
macam biasa - bawak bekal ,
letak dalam lunch box bila pergi Universiti..
Boleh baca pasal kisah My Lunch Box kat sini..
 
Rice & soy sauce + Grill Salmon + Tomato
 
Biar simple .. tapi yang penting EAT CLEAN

14 comments:

  1. salam ukhwah dari kak ana, wah sedapnya bekalan, macam mangkuk tingkat kak ana tengok, lagi lazat bila bawa bekal sendiri ni kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak ana.tq datang follow sini... lebih kurang la macam mangkuk tingkat tapi janji dapat bawak bekal makanan yang masak sendiri. hehe

      Delete
  2. Akak DP suka makan tomato gitu ke ? wow.. CT tomato is kenot la.. tapi cherry tomato bleh la sikit2..
    tak pun kalo blend tomato dgn buah lain.. haaa okay la jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah CT... akak suka makan mentah2 macam tu sebab nak kulit cantuk.. hahahhaa

      Delete
    2. does it work ? ada kelainan ke rasa kat kulit bila makan tomato bnyak ?
      if yes i should try jugak kot ehehe.. blended punya haha..

      Delete
    3. Yup.. Kulit jadi mcm flawless la lebih kurang. Yang penting jerawat x ade.. Dulu saya ambik vitamen e, makan hari2, tapi tak displin so kelaut la jugak. Bila dah makan tomato ni, rasanya tamota lagi "ngam" ngan saya, so sebab tu hari2 saya makan tomato...

      Ada orang consume skin care yang macam2, ada tu mahal sangat harganya.. Saya try yg natural ni je, nampak macam sesuai je dgn kulit, so saya teruskan jer. Tambah pulak dapat jimat banyak. Hehehe

      Delete
  3. tomato... i likeee... yummy.. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. sedap.. u should try also after this..hehe

      Delete
  5. Ini cara paling ekonomi... SS suka cara ni... SS pon ada satu macam ni... Office kasi sempena birthday beberapa tahun dulu... Sangat useful...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Betul2 sang at berguna & sangat jimat.. Nasi pun tahan panas

      Delete