Thursday, 8 October 2015

Surprise Gift - Planner Accessories

Semalam bukak post box, tetiba terkejut beruk rasa macam nak lompat ala-ala kangaroo bila dapat parcel dengan nama "Dorsett Pink"..
"Pasti kawan blog yang bagi ni ", gerak hati aku...
 
Bila bukak .. Tadddaaaaaaa..
 
Ini dia hadiah nya... Berbalut kemas.. Ye lah, kalau tak berbalut , nanti koyok-koyok pulak macam Wak Doyok... Aku snagat-sangat terharu.. Dalam hati aku - "ada jugak Nye orang nak bagi hadiah kat aku"
 
Jenuh aku bukak balutan ni,, jenuh aku belek-belek nak tahu siapa yang kirim ni...
Tapi hampeh..
Si pengirim buat surprise tak bagitau langsung...
memang betul-betul surprise ni...
 So terpaksalah main teka teki...

Dia bagi planner accessories, ada washi tape lagi as dia tahu aku ni planner addicts..
Aku pernah share kat entry ini.
Aku ni bukan boleh tengok wahi tape..
Boleh jadi tak tentu arah bila tengok washi tape because I do I loves it so much...
Setiap bulan mesti spend duit pergi beli washi ni..
Kalau dapat hadiah washi tape, lagi lah 100 kali ganda suka -suki sampai perut aku berkocak-kocak
 

Ni die bagi sticky note.. Siap tampal kat atas greeting card yang dibuat sendiri lagi, hasil kerja tangan sendiri... Ni custom made greeting card, kalau ada sesiap yang nak tempah kad yang dibuat guna tangan sendiri - boleh lah order dengan dia..

Ni tulisan nya.. sangat cantik...
Ayat-ayat tu buat aku sangat terharu macam rasa nak menitiskan air mata..
Rasa macam orang tu kenal aku sangat-sangat walhal kami tak pernah jumpa pun...
 
 
 Teka punya teka, sampai tidur malam pun duk asyik teringat hadiah ni...
Hari ni bukak laptop, terjah-terjah blog kawan-kawan..
Last-last aku tahu siapa si pengirim ni melalui gambar ni
 
 
So, si pengirim nya - Farrah FAMF Tower
Amboiii Farrah, buat surprise pulak ye...
 
Thank you so much aite..
Sangat terharu saya dapat hadiah ni dari awak...
And I knew , u do that , sincere from your heart..
Thank you, thank you, thank you..
No words could describe how much I appreciate your gift...
U really makes my day Farrah...
I'm Lovin it =))

15 comments:

  1. Cute dan menarik dipandang apa lagi utk diaplikasikan bila menggunakannya
    Indah ukhuwah terjalin - bila nampak ketika digunakan mesti ingat pengirimnya kan..

    Congratulation!

    ReplyDelete
  2. tahniah...sukanya DP dpt hadiah...

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  4. Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat hadiah. Tahniah. Cute sangatn planner accessories tu.

    ReplyDelete
  6. ngeh3.. tengok tulisan bolat2 tu tau dah sapa =)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah! Dah sampai! Glad that you like the stuff. Yang washi tapes tu Farrah tengok di Pinterest. Ramai planner addicts yg buat begitu so they don't have to carry the gelungs of washi tapes :)

    Saya doakan satu tahun yang lapang dan sentiasa dipermudah laluan oleh Allah buat Intan. Happy studying!

    Psst! Err, sorry buat Intan tak tido malam heheheh

    ReplyDelete
  8. dah agak dah..mesti dari kak Farrah! dia memang kreatif!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu takdelah kreatip mana Sal. Biasa-biasa aja ;)

      Delete
  9. bestnya dapat hadiah. Comel2 dan cantik2 planner accessories nya.

    ReplyDelete
  10. hehehhe...sy kenal tulisan sape....farrah....cantiknyer yg farrah bagi tuhh....jelessss...hahhaha

    ReplyDelete
  11. wahhhhhh...its very beautifull..at least ada juga sweet memory sepanjg berblog...daebakkkk laaaahhhh!jap!nak tnya..akak buat PHd kat mana?

    ReplyDelete
  12. tgk tulisan tu pun dah tahu dari dak Farrah cikgu Ceketed tu ;p

    ReplyDelete
  13. aida pernah terima gift from farrah...
    marbeles! love it, right?

    ReplyDelete