Tuesday, 1 March 2016

Planner Accessories From FAMF Tower

Assalamualaikum wbt..
 
Hati riang tak terkata bila hadiah ni berada atas tangan. Hadiah dari seorang teman alam maya yang sangat-sangat sweet - Farrah From FAMF Tower.
 
Aku baru jer berpeluang ambik bungkusan ni dari Pejabat pos Laju semalam, actually bungkusan ni dah sampai ke rumah minggu lepas, masa tu aku tak ada di rumah, and tapi aku pun tak perasan ada notis dari Pos Laju. Nasib baik Farrah bagitau.. Semalam gagahkan diri, curi-curi masa, berdesup ke Pejabat Pos. Alhamdulillah..
 
Aku dapat 2 bungkusan (ambik kat Pejabat Pos Laju) , dari Farrah & dari Sis Jari Manis. Alhamdulillah sekali lagi. Hadiah datang serentak. Rezeki! Rezeki!. Tahnk you kawan-kawan yang baik hati sungguh!.. (ntapi nantilah aku cerite pasal hadiah JM tu)..
 
Riang hati tak terkata lagi, rasa macam nak lompat-lompat macam kangaroo bila tengok isi dalam bungkusan Farrah ni.
 
See! Jangan lipat tau abang posmen. Hadiah ni mahal!
 
TQ Farrah bagi bekas lipstick ni. Nasib baik Farrah tulis situ boleh letak paper clips,
kalau nak suruh intan letak lipstick memang IDOK ler!
 
Suka! suka!
Yes! Kalau Planner Addicts memang suka benor ngan sticker..
Thank you so much Farrah..
Kita tak kesah pun dapat sticker macam mana,
semua sticker semua kite suka..
 
Ada gak paper clips tu Farrah buat sendiri.
Hasil tangan tu sangat mahal!
Ada pen.. Yeay! and ada note pad..
Pendek kata, semua bende yang Farrah bagi ni,
 accessories lengkap untuk seorang Planner Addicts..
TQ again Farrah..
 
Antara banyak-banyak hadiah, bende ni la yang paling WIN!..
Kite suka sangat ngan journak card..
Nanti aku tunjuk kat blog ni,
 macam mana aku decorate planner aku guna embellishments yang Farrah bagi ni..
 

Kad Ucapan dari Farrah.
Farrah buat sendiri..
Seni & Farrah berpisah tiada..

Thank you so much also Farrah sebab sentiasa menyokong Dorsett Pink...
TQ sebab follow Dorsett Pink..
Hope to meet you in person one fine day...
 
 
After all, Thank you so much Farrah for this lovely thought and Thank you for your warmest heart in making all this lovely gift. no words could express how much I love this friendship.. From the bottom of my heart - u are the sweetest friend I've ever "known", even we not knowing each other in person...
Love you to the moon and back..
 

18 comments:

  1. Nampak gayanya Farah dgn Intan punya minat yg sama
    Sweet aje kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. kebetulan kiteorang ni share minat yang sama akak

      Delete
  2. Hadoi laaa... Utusan SS jugak yg tak sampai2... Posmennnn oohhhh posmen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. rasanya kene guna pos laju la ss.. huhu. sorry ss.. btw, thanks aite ss bagi kite hadiah juga

      Delete
  3. tahniah buat dp... bertuah 2 utusan sekali dapat

    ReplyDelete
  4. kalau hadiah aari Farrah mmg x pernah mengecewakan...dia sgt memahami taste yg menerima

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah pandai, jadilah seperti farrah

      Delete
    2. Hihihihi dah jadi geng rashid pulak saya ye :)

      Delete
  5. DP..ole2 dari sis JM tu biasa2 je x perlu update eh

    ReplyDelete
  6. wahhh memang cantikkkk sangat haaaaaa

    ReplyDelete
  7. Hadiah dari kak Farrah tu comel-comel sangat :D

    ReplyDelete
  8. Intan, glad that you like the stuff. Hadiah kecil je tanda ingatan. Love u to the moon and back toooooo :)

    ReplyDelete
  9. akak.. cer akak tunjuk sesekali planner2 yang akak da decorate eehe.. nak tngk mmacam mana sbb x dapat bayangan macam mana.. kalo CT nye planner mmg tunggang langgang la.. caca marba =D

    ReplyDelete