Friday, 12 August 2016

Ubat untuk anak-anak yang terkena Cirit Birit

Assalamualaikum, salam Jumaat

Kalau anak-anak korang terkena cirit-birit, dapatkan ubat ni kat Klinik Pakar Kanak-Kanak..
Klinik biasa tak de jual ubat ni., even kat farmasi kat luar pun tak de jual ubat ni,
hanya kat Klinik Pakar Kanak-Kanak (or kat Hospital Kerajaan ada kot) jer yang ade supply ubat ni..

This is Prebiotics & Probiotics, namely "PROLACTOR" 

Prolactor-10B all photo P1040269.jpg 
Credit gambar to Pakcik Gugel..

Nanti aku cerita panjang lebar kat entry lain...
Hari ni tunjuk gambar je dulu..
Salam Jumaat untuk Kak Zakie Purvit & semua... hehe
 

9 comments:

  1. SALAM JUMAAT DP...TENGOK UBAT SAKIT PERUT..BIMBNG PERUT SAKIT HEH..HEH..

    ReplyDelete
  2. 1st time dengar. selalu bagi yakult je

    ReplyDelete
  3. Kakak baru kena tau dik hari minggu lepas
    Nasib baik bukan hari kerja kalau tak memang MClah jawabnya:)

    ReplyDelete
  4. Ohhh bagus ye Dorset ubat tu....Terima kasih share...Selalu makn pil chi kit tek aun je

    ReplyDelete
  5. boleh cuba nanti kalau anak2 kena

    ReplyDelete
  6. kalau farmasi hospital kerajaan pun xde ubat ni.. kalau ada pun maybe dr pakar kanak2 ada simpan kat klinik diorg.. sbb dia lebih kepada suplement..

    ReplyDelete
  7. Good info :)
    tapi susah juga nak cari ye...

    ReplyDelete