Sunday, 16 July 2017

Obses Dengan 'Highlighter'




'Mmy, antik kan? ' (Mummy, cantik kan?) sambil tunjukkan kat mummy tangan dan kaki dia.. Aduuusasss.. FL.. FL.. Sekarang stationary kepunyaan mummy dah kena letak tempat tinggi..

Seeloknya bilik study berkunci 24 /7 tapi rumah mummy ni tak ada bilik study, space tak cukup nak buat library a.k.a study room..eermmmm.. Anak tengah membesar, tengah rancak nak explore... Layaaaaaaannn..

15 comments:

  1. hehehe lepas ni mekap pun kena letak tinggi2.. FL nak melawa plak.. nnt bleh share mekap sama2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. he..hee.. jangan dia conteng dinding sudah lah ye.. heeee

    ReplyDelete
  3. hehehe.. sel otak tengah berhubung.. Semua dia nak explore.

    ReplyDelete
  4. sabar jelahh..saya selalu sorok stationery, kdg2 lupa letak mana..hihi..anak2 buah suka lukis guna pen marker..

    ReplyDelete
  5. kekekeke..nasib tak buat lisptik!

    ReplyDelete
  6. aloloo..comei ye..ada anak kawan dia colorkan paki water color kat muka,tgn & kaki abag dia yg sedang tido, bila bangun terkejut abg dia ahaha

    ReplyDelete
  7. budak2 memang tengah banyak nak explore tu, naseb baik highlighter, kalau cat, mau nangis jugak tonyoh, qaid kalau jumpa pen, dicontengnya habis almari...merah mata ibu dia tahan marah...huhu

    ReplyDelete
  8. Baru2 ni ada jugak saya terbaca tapti not your blog, dinding habis kena conteng. Anak kan.

    ReplyDelete
  9. Hihi....tengok ni teringat kat anak sendiri...bantal watermellon dah bercorak hasil senia dia...patut la ai dpt tdo lena rupanya dia sedang bz..hahaha

    ReplyDelete
  10. Haha.. jgn dibuat mekap udah le

    ReplyDelete
  11. CT : sebelum ni dia dah melalui fasa 'make up" tu.. huhuhu. Abis semua mekap mummy dia main,ada tu sampai rosak dia kerjakan, sebelum pergi school nak calit lipstick dulu. addoiii.. Terpaksa mummy beli lain sebagai ganti yang rosak tu.. huhu. Skrnag ni fasa highlighter plak

    Kak Yan (Azian ELias) : dinding tu pun dah dikerjakan tapi alhamdulillah la tak teruk dan masih terkawal lagi..

    Miera : tu lah, dalam fasa tengah explore ni..

    ReplyDelete
  12. NOhas:. ermm .. budak kecik kan sabaaaaar je la.

    Izwa : tu lah, nasib baik!

    Zie Azi : tu lagi kelakar.. Boleh pengsan macam tu tengok muka berconteng bila bangun tido. hahahhaha

    IQ : kalau cat, tak tahu dah lah nak kata apa dah... mahunya mummy jadi Inredible hulk nanti.

    Adam: conteng dinding tu normal..semua budak kot akan lalui proses tu kot.. hahahhaa

    ReplyDelete
  13. Hehehe... gaya macam nak pakai pewarna kuku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Nampak pun mcm tu jugak. Dia tgk kat youtube, review toys pewarna kuku.huhu

      Delete
  14. sel2 otak sedang berhubung 😄👍👍👍

    ReplyDelete