Wednesday, 25 October 2017

Kos Berkhatan di Hospital KPJ Ampang Puteri

Tak lama lagi dah nak cuti sekolah, so sekarang mummy and daddy dah sibuk-sibuk nak carikan tempat berkhatan untuk si anak teruna. Kebetulan my friend pun tengah duk usha kos berkhatan kat hospital, so ni aku terjumpa flyers ni - Kos Terkini Pakej Berkhatan di KPJ Ampang Puteri, aku pun share la kat sini.

 Boleh menjadi rujukan untuk aku jugak di masa akan datang. InshaAllah!
 

6 comments:

  1. Gulp! boleh tahan harga tu ye...aduhhh

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi cuti sekolah mesti ramai yang berkhatan. harga di hospital swasta agak costly juga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah nak dekat cuti sekolah dah ni... Tapi mmg hospital swasta pricey skit...

      Delete
  3. Mahainyaaa! Kena cari klinik biasa biasa je lah, tak mampu harga ni nak khatan 3 orang sekali ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak nani.. Kalau nak berkhatan 3 org sekaligus memang parah kat kpj ni. Hehe.. Kalau sorang ok lagi la

      Delete