Cuti Deepavali Tak Kemana-mana

by - Wednesday, November 07, 2018

Cuti panjang sempena Hari Deepavali semalam, aku dan keluarga kecilku tak kemana-mana. Duduk rumah jer . Kesian anak-anakku. Sebab mommynya tak sihat. Mommy migrain dan demam. 2 hari demam. Rasanya macam demam nak tumbuh gigi bongsu sebab rasa macam ada rasa 'sakit-sakit' kat geraham ni. Tapi ntahlah, tak pergi check doktor lagi. 

Ada cerita kat entry sebelum ni perihal sakit kepala ku a.k.a migrain tu. Kesian dengan orang migrain ni, sebab selalu jer sakit kapala. Ubat kena standby je setiap masa. Boleh baca kat sini - 'Ubat Sakit Kepala'. 

Kesian anak-anak tak dapat kemana-mana. So, semalam mommy dah OK, dah sembuh sepenuhnya. Jadinya semalam mommy and daddy bawak anak-anak pergi bersuka-ria kat Aeon Kidzoona. 




Da' Sales girl is on-duty




 This cheeky pumpkin also busy doing her things. A new exploration for her. Lepas ni best la Leeya explore macam-macam kat indoor playground ni. The chaos will begin very soon. hahaha... Habislah mommy..


Yesterday was a mommy-daughter-daddy bond day. We were really having fun and enjoying ourselves to the max spending a whole day at Aeon with makan-makan ,main-main and did some shopping.
*Smile*..

You May Also Like

6 comments

  1. sy pon ada migrain kak. aduh kalau stress sikit migrain, penat migrain, bau asap rokok migrain, cuaca panas migrain. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. tak boleh salah sikit mesti kena sakit kepala. sensitif sangat

      Delete
  2. gws dear.. kena check kenapa selalu migraine mungkin sebab makanan atau alahan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh. thank you mama for reminding. nanti saya pergi check. tapi biasanya saya migrain sebab x cukup tidur atau sebab cuaca panas sgt/sejuk sgt

      Delete
  3. SERONOKNYA FL N LEEYA BERMAIN INDOOR BERSMA MOMMY NYA..MOGA MOMMY SEMAKIN SEMBUH MIGRAINNYA

    ReplyDelete