Lazada 11.11 Shopping Festival - Apa Yang Aku Beli?

by - Friday, November 16, 2018

Hari tu kan LAZADA ada buat blogger contest sempena Lazada 11.11 Shopping Festival. Ada lah beberapa barang masuk dalam wishlist aku untuk aku grab pada tanggal 11 November 2018 hari tu. Boleh baca kat blogpost ini -


https://www.lazada.com.my/

So, masa hari Ahad hari tu (11 November), hari yang aku tunggu-tunggu nak shopping kat LAZADA sebab aku tahu banyak barang murah dan berbaloi-baloi boleh beli hari tu.

So, nak tahu apa yang aku beli? 

Taddaaaa... Ini dia ↓




Aku beli Thermos Food Jar ni nak letak makanan Leeya. Isipadu food jar ni ialah 295 ml. OK la, cukup la untuk makanan Leeya. 


Sebab apa aku beli yang ini? 


Sebab yang ini jenama THERMOS. Kalau brand Thermos tu, confirm berkualiti dan boleh dipercayai. Yang ini boleh tahan panas sehingga 5 jam. Pastu pulak ada diskaun 20%. Harga asal RM 95 . Tapi masa Lazada 11.11 Shopping Festival hari tu, cuma dapat RM 76.00 jer , pastu free delivery. Memang berbaloi! 


Ada lagi barang-barang lain yang dibeli , tapi tak sampai lagi. Ni baru 1 barang yang sampai. 

Memang berbaloi la shopping kat LAZAD hari tu. So, nanti tunggu pulak next single day shopping festival - 12.12.18. Save the date ya!

You May Also Like

2 comments