Hello December!

by - Saturday, December 01, 2018

Sekejap je masa berlalu, sekarang dah masuk 1 Disember 2018. eerrmm... Tinggal sebulan je lagi nak sambut Tahun Baru 2019... 

Alhamdulillah setakat Disember ini, target aku untuk tahun 2018 ni adalah 'on track'. Bersyukur sangat. Penulisan tesis berjalan lancar dan anak-anak pun semua sihat-sihat. 


Cumanya tahun ni kami tak travel ke mana-mana keluar negara. Itu sedikit sedih lah. Tapi takpelah, kami berkorban sedikit waktu ini untuk sebuah kemanisan yang berpanjangan. Mungkin next year baru boleh plan untuk travel semula. So, tahun ni jalan-jalan dalam negara je lah, itu pun tak banyak. Tapi takpe, bersabar sikit je lagi DP. Sikit jer. 

Aku harap Disember ni baik-baik saja dan akan beri kemanisan yang sangat manis buat kami sekeluarga yang boleh buat aku tidur lena sepanjang malam.. hihi.. 

Akhir kata, selamat berhujung minggu you all =)). 

You May Also Like

8 comments

  1. Happy December sis!
    Lets make it December to remember hehe :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/11/im-youtuber-now.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you littlexme. Thank you for reading my blog.

      Delete
  2. Bulan disember ni lah closing untuk tahun ni: recap tahun ini dan set target untuk tahun depan pula :D

    ReplyDelete
  3. takpe berkorban dul nanti semuanya dah selesai bolehlah reward diri sendiri kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllha! hopefully urusan saya dipermudahkan

      Delete
  4. tough month for me. hope you will have smooth journey on this month!!! happy december sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga dipermudahkan urusan sis.. tq for reading ya

      Delete