Keju Untuk Anak-Anak

by - Thursday, December 13, 2018

Mommy ni cheese lover,jadi tak hairanlah anak-anak mommy pun turut sama suka cheese. Cheese ataupun keju dalam Bahasa Melayu.

Kakak FL memang sangat sukakan cheese dan suka makanan yang ada cheese. Leeya pun dah nampak sukakan cheese. Sejak dari umur dia 8 bulan mommy dah bagi dia makan cheese dan nampak dia sangat suka apatah lagi kalau makanan tu dia dapat pegang sendiri.


Ini cheese yang mommy selalu beli untuk anak-anak - Stick dan cheddar. Janji ada Logo Halal, OK jer. Yang cheese stick tu Leeya sukalah sebab boleh pegang.

Dulu-dulu masa Kakak FL kecik-kecik pun dia suka jugak makan cheese stick ni. Skrang dah besar dah tak suka makan cheese jenis stick ni.

You May Also Like

4 comments

  1. tak pernah nampak lagi brand ni. Kalau jumpa boleh try :D

    ReplyDelete
  2. sama ank² kita pn suka nau ratah cheese..tp xpnh lg beli cheese stick ni..sbb mahal..haha tp rs nk beli gak nnt utk adik baby..senang dia pegang

    ReplyDelete
  3. mama pn mmg sentiasa ada stok keju kat rumah budak2 suka kan

    ReplyDelete
  4. WOW. saya bukan penggemar cheese sangat tapi kalau pizza cheese atau cheese cake sukaaa! hahahaa

    ReplyDelete