Jari Malas Menaip Bila Lama Tak Menaip

by - Wednesday, December 25, 2019

Dah lama rasanya aku tak update blog. Last update hari Sabtu lepas. Hari ni Hari Rabu, rasa macam malas atau takde mood nak update. huhu. Padahal banyak jer cerita nak share kat sini. 

Tu lah bila lama tak pegang keyboard, jari-jari pun rasa malas nak menaip.


Sebab tu orang kata kalau nak jadi Serial Writter atau Blogger Serious, kena serious menaip - kena bagi komitmen - komitment untuk menaip setiap hari dan komitmen untuk update blog setiap hari. Barulah nanti boleh jadi Blogger Famous macam Ben Ashaari atau Cik Epal. hehe.  

Setakat update blog seminggu sekali macam aku ni - errrmmmm, alamaknya sampai bila-bila lah jadi Blogger Picisan. hehe.

By the way, hari  ni hari cuti krismas kan? Selamat Bercuti Guys... Aku tak kemana-mana cuti ni sebab en.suami kerja. So, kitaorang pergi jalan-jalan dalam Klang Valley ni je lah.




You May Also Like

2 comments

  1. biasalah bila mood tu dtg mmg tak dapek nak nolong laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. huhu... Mood ni macam chipsmore.. kejap datang, kejap pergi.. sobs. sobs

      Delete