Dinner at Main Road, Jalan Ampang Kuala Lumpur

by - Monday, February 17, 2020

Lepas cuti Chinese New Year hari tu, aku dan keluarga makan malam kat Restoren Main Road yang terletak di Jalan Ampang, KL. Kat sebelah Hospital Gleneagles. 

Dah lama dah restoren ni bukak, tapi kitaorang baru nak try makan sini. 

Konsep restoren ni macam Food Court AEON - semuanya layan diri. Order makanan , dan pergi bayar kat cashier, pastu pergi ambik sendiri makanan tu.













 Makanan kat sini agak pricey. Tapi sedap. Kat sini pun ada shell-out. Restoren ni dibuka dari waktu lunch sampai ke makan malam.

 Budak-budak suka makan kat sini, sebab bebas. 


  Leeya enjoy lah datang sini sebab bebas bermain.


P/S : BAB Parking - parking kat sini free. Konsep parking kat sini macam Valet Parking, bagi kunci kereta kita kat orang jaga parking tu, nanti diaorang akan tolong carikan parking untuk kita. Tapi FREE OF CHARGE, tak perlu bayar sesen pun pada penjaga parking tu.

Makanan kat sini sedap. So, aku sangat recommend tempat ni untuk korang dinner =))

You May Also Like

4 comments

  1. bila bab mudah parking itu orang suka tu, menarik jugak tengok semua makanan tu... shellout nya pun nampak menarik... tempat pun nampak nice jugak...

    ReplyDelete
  2. bab parking tu mudah tapi bahaya.. kalau kereta hilang, nak cas apa? curi? sedangkan kita bh bagi capaian pada kunci.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah makanan nampak menyelerakan ^_^

    ReplyDelete
  4. kalau makanan sedap harga pricey ok lg..jgn harga pricey tp mkanan xsedap, mmg org tk pegi dh

    ReplyDelete